Blauwe fonds

Het Blauwe fonds

Aanvraag subsidie

Subsidie aanvragen

Heeft u een goed idee voor een activiteit of project in uw buurt, stad of in Nederland? Draagt het bij aan de doelstellingen van Het Blauwe Fonds? Dan kunt u bij ons een aanvraag voor financiële ondersteuning indienen voor activiteiten en projecten.

Voorwaarden

Wij hanteren een aantal voorwaarden waar uw organisatie/project aan moet voldoen.  U kunt deze voorwaarden hier downloaden: Voorwaarden subsidie aanvraag Het Blauwe Fonds 2019

Het fonds ontvangt ook aanvragen voor culturele uitingen zoals boeken, films of voorstellingen met als thema homoseksualiteit. Dit valt echter niet onder onze doelstellingen. Wij nemen deze aanvragen dan ook niet in behandeling.

Aanvraagprocedure

Is uw aanvraag compleet? Stuur deze dan per mail aan ons. Zodra wij uw mail hebben ontvangen krijgt u een bevestiging en binnen twee weken hoort u op welke termijn het bestuur uw aanvraag gaat beoordelen. Incomplete aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Tips voor aanvraag

  • Doe uw aanvraag tijdig in verband met onze jaarplanning.
  • Formuleer uw projectplan SMART. Een goed projectplan wordt niet bepaald door de omvang maar door de compactheid en scherpte.
  • Controleer of uw project aan alle voorwaarden voldoet en stuur in één keer alle benodigde informatie mee.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over subsidie aanvragen?  Neem dan gerust contact met ons op via mail.

twitter