Blauwe fonds

Het Blauwe fonds

Vrienden van Het Blauwe Fonds

Samen met onze vrienden bereiken we meer. De vrienden van Het Blauwe Fonds zijn onmisbaar voor onze organisatie.

Vrienden van het Blauwe Fonds

Onze particuliere vrijwilligersorganisatie is helemaal afhankelijk van donaties.Vriend zijn van Het Blauwe Fonds betekent homo-emancipatie projecten steunen. Als vriend van Het Blauwe Fonds draagt u bij aan een maatschappij waar iedereen zichzelf mag zijn. Wij zorgen ervoor dat uw gift goed besteed wordt en terecht komt bij die personen en organisaties die de homo-emancipatie in Nederland bevorderen.

Vrienden worden op de hoogte gehouden van de projecten die wij samen steunen, activiteiten van Het Blauwe Fonds en ontvangen een uitnodiging voor onze bijeenkomsten.

Vrienden van Het Blauwe Fonds betalen minimaal €150 per jaar. Young Professionals zijn van harte uitgenodigd om  vriend te worden met een speciaal Young Professionals donatiebedrag van € 30 per jaar.

Aanmelden als vriend

U wilt vriend worden. Van harte welkom! U kunt direct het donatieformulier invullen. U kunt hier aangeven dat u vriend wilt worden. Wij nemen contact met u op.

Contact

Heeft u vragen over vriend worden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Wat zeggen onze vrienden

Als iedereen zegt dat seksualiteit cool en probleemloos is kan dat de zoektocht naar je seksuele identiteit lastig maken. Dankzij projecten die door HBF worden gesteund kunnen jongeren op een krachtige, zelfbewuste manier hun coming out doormaken. -<br /> Wim Slot is Kinder & Jeugd psycholoog en bijzonder hoogleraar Jeugdbescherming.
Ik vind dat alle jongeren, homo of hetero, een gelukkige en ongecompliceerde start in het leven verdienen. Daarom ben ik al jaren overtuigd donateur van Het Blauwe Fonds.-<br /> Lank Bos, tot voor kort Praktijkhouder van een fysiotherapiepraktijk en is lid RvT stichting Eerstelijn Amsterdam
Je seksualiteit, je kleur ogen, de plek waar je geboren bent, het gemak waarmee je leert - belangrijke eigenschappen, maar niet de essentie van wie je bent. Voor mij telt iemand als mens en niet als stereotyp op basis van een eigenschap. Daarom steun ik de stille kracht van het blauwe fonds. Die helpt vooroordelen en onbegrip bestrijden, zodat je als HLBT kan zijn wie je bent.-<br /> Nens van Alfen is neuroloog en de andere mama van 2 prachtige kinderen.
Ik vind het belangrijk dat homojongeren op een prettige manier hun coming out kunnen doormaken. Het blauwe fonds ondersteunt projecten die dat mogelijk maken en daarom ben ik met veel voldoening donateur.-<br /> Steven de Vries is beleidsmedewerker bij De Nederlandse Bank en Young Professional lid van Het Blauwe Fonds

Als iedereen zegt dat seksualiteit cool en probleemloos is kan dat de zoektocht naar je seksuele identiteit lastig maken. Dankzij projecten die door HBF worden gesteund kunnen jongeren op een krachtige, zelfbewuste manier hun coming out doormaken — Wim Slot is Kinder & Jeugd psycholoog en bijzonder hoogleraar Jeugdbescherming.

twitter